maanantai 12. toukokuuta 2014

Blogia edeltävää kalastusta

Muutamia paikkoja tullut käytyä kokeilemassa ennen blogin aloitusta.  Pääsiäisenä autoilin Säkylän Pyhäjärveä ympäri, jossa tuli pysähdeltyä useaan kohtaan. Rantaan pääsi hyvin jokapaikassa ja ranta sijaitsi lähellä tietä. Asia jonka nopeasti huomasin muutaman pysähdyksen jälkeen oli se, että rannat ovat erittäin matalia mikä hankaloitti rannalta kalastatelua. Pohja oli kivikkoinen, joten uistimet tarttuivat pohjaan ja vaurioituvat maalipinnaltaan helposti. Pyhäjärven rannoilla on myös paljon mökkejä mikä hankaloittaa rannalta käsin kalastusta.


Pyhäjärvi 26.4.2014

Säkylän rantatien varrella pari pysähdystä. Kuvasta näkyy hyvin matala kivikkoinen ranta, joka oli monessa paikkaa johon pysähdyin. 

Yläneenjoessa kalassa. Paikassa jossa Hinnerjoentie ylittää joen.
Mynäjoki 3.5.2014

Laajoki 4.5.2014

Laajoki saa alkunsa Yläneeltä sijaitsevista Elijärvestä ja Vaskijärvestä. Joki laskee Mietoisissa sijaitsevaan Mietoistenlahteen. Meritaimenta, siikaa ja lohta nousee mietoistenlahdesta jokeen.

Kuva läheltä paikkaa, jossa Laajoki alittaa Kustavintien. Täältäkään ei kalaa tullut, mutta lähistöllä ollut onkia näytti nostavan muutaman siian joesta.

Mynäjoki 6.5.2014

Ensimmäinen paikka Mynäjoessa,jossa pari vuotta sitten sain ensikosketuksen jokeen. Muutamia haukia ja ahvenia on kyseiseltä paikalta tullut. Mitään jättihaukia ei ole saanut, mutta 1-2 kg painoisia on tullut. 
Jigejä ei ole aiemmin juurikaan ollut, mutta nyt piti käydä niitäkin ostamassa Raision Motonetista. Motonetin kalastustarvike valikoima on mielestäni suuri ja tuskin moni erillinen kalastustarvikeliike pärjää kilpailussa valikoiman suhteen.
Myöskään aiemmin ei ole popperia ollut. Nyt ostin 9 grammasen Abu Garcian Rocket Popperin. Matalassa kalastettaessa on osoittaunut hyväksi, vaikkei kalaa olekkaan vielä tullut.

Mynäjoki 12.5.2014

Mynämäen terveyskeskuksen jälkeen menee tie joen rantaan. Tässä kohtaa jokea on jonkin verran virtausta ja joki tarjoaa hyvät suojat kaloille. Vaikuttaa eriomaiselta paikalta, mutta reilun tunnin heittelyn jälkeen kaloja ei kuitenkaan tullut.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti