maanantai 20. huhtikuuta 2015

Tuurin reissu takana

Lauantaina 4:30 herätys. Aamukahvin jälkeen perhe autoon ja matka alkoi kohti Tuuria. Aluksi tarkoituksena oli päästä jo 5 aikaan lähtemään, mutta lähtö venyi lähemmäs aamu kuutta. Nompun kanssa matka sujui hyvin, muuten ei tarvinnut matkalla pysähtyä kuin syöttämään Nompun aamupuuro. Ajokelit mitä parhaimmat vaikka välillä auton mittari näyttikin -3 astetta. Pienet lätäköt lähempänä Alavuutta olivat vielä jäässä vaikka täälläpäin on saanut jo jonkin aikaa kalastella lähes jokapaikassa. 9:30 paikkeilla oltiin Tuurin pihalla joka oli täyttynyt jo hyvin autoista.

Sen isompaa ostoslistaa ei valmiina ollut kun Tuuriin lähdettiin. Ainoa joka oli etukäteen katsottu oli tarjouslehdessä olleet Alpinexin vaelluskengät. Muuten mietittynä oli kesän kalareissua varten erätarvikkeita, mutta niitäkään ei ollut tarkoitus Tuurista ostaa ellei ole hyviä tarjouksia.

Kassalle kun päästiin niin kummasti kärryissä vaan tavaraa oli useamman sadan euron edestä. Vaelluskengät eivät kuitenkaan maksaneet kuin 39,90€ (normaalihinta 79,90€)
Kengät vedenpitävää nupukkinahkaa ja vuori on 100% polyesteriä.

Alpinex vaelluskengät

Pohjassa syvä kuviointiEi kommentteja:

Lähetä kommentti