Tietoa minusta

Olen kolmekymppinen valokuvausta, punttisalia ja kalastusta harrastava Mynämäellä asuva  perheenisä. Päivät kuluvat töissä ja harrastustoimintaan menee illat ja viikonloput.

Valokuvausta harrastan toiminimen kanssa, kuvaukset keskittyvät lähinnä hääkuvauksiin. Omaksi iloksi kuvailen luontoa sekä perheeni lapsia.

Kuvauskalustoon kuuluu;
- Nikon D90 järjestelmäkamera
- Nikon Speedlight SB-700 salama
- 4x400W studiosalamasetti
- Samyang fish-eye CS II 8mm objektiivi
- Nikon Nikkor 18-105mm objektiivi
- Videokamera Canon Legria HFR406

Myös projekteja saa aikaan harrastuksista joista mainittakoon salilla käynti, jonka tavoitteena on saada itseni tiukkaan kesäkuntoon.

Ehkä myös tämän blogin aloituksen voisi mainita eräänlaisena projektina. Blogiin olisi tarkoitus kirjoitella kaikenlaista valokuvauksesta, salilla käynnistä ja kalastuksesta.

Vuosia kalastusta satunnaisesti harrastaneena ja viime syksynä siihen enemmän hurahtaneena mieleen tuli aloitus blogin pitämisestä. Netistä kalapaikkoja googlettamalla on ollut osittain vaikea löytää tietoa kalastuspaikoista Mynämäeltä ja lähikunnista ja siitä tuleeko niistä kalaa vai ei.

Itselläni ei ole venettä käytössä joten keskityn blogissa kalapaikkoihin joista virvelöinti onnistuu rannalta käsin. Tarkoituksena on kuvata kalustuspaikkaa ja sitä millä uistimilla, jigeillä yms. olen kalastusta koittanut kyseisessä paikassa. Ja kuvahan kertoo enemmän kuin tuhat sanaa joten niitä tullaan myös täällä näkemään.

Toivottavasti blogista on jollekin hyötyä, edes pienille kalastajille. 6-vuotiaan poikani kanssa kalassa käyneenä tiedän kuinka tärkeää on innostuksen ylläpitämisen kannalta edes sen pienen särjen tai ahvenen saanti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti