keskiviikko 24. syyskuuta 2014

Unohtumaton kesä part 2

Kolmas kerta toden sanoo...

Kesäkuu alkoi ehkä kesän unohtumattomimmalla tapahtumalla kun ensimmäinen yhteinen lapsemme syntyi.

5.6 alkoi sitten tapahtua. Sairaalassa käytiin päivän mittaan kaksi eri kertaa joilla molemmilla kerroilla laittoivat vielä kotiin odottamaan. Aamulla oli aikaisin herätty eikä illalla 22 aikaan ollut vielä merkkiä lähdöstä, joten päätin siirtyä nukkumaan puolison jäädessä sohvalle katsomaan TV:tä. Muutaman tunnin kuluttua huudeltiin sohvalta heräämään ja soittamaan sairaalaan. Tavarat autoon ja nokka kohti sairaalaa. Sairaalassa käskivät samantien siirtymään synnytyssalin puolelle.

6.6.-14 Klo 05.53 syntyi poikamme. Synnytys sujui kaikin puolin mallikkaasti näin isän näkökulmasta katsottuna. Itselläni oli aivan mahtava fiilis vaikka toisen lapsen syntymä kyseessä olikin, mutta on se aina niin unohtumatonta ja liikuttavaa kuulla se ensimmäinen parkaisu ja päästä katkaisemaan napanuora.

Äiti ja vauva viettivät sairaalassa yhden yön jonka jälkeen pääsivät kotiin aloittelemaan vauvaperheen arkea. Itse jäin töistä pois jo ennen synnytystä ja synnytyksen jälkeen vietin pienen pätkän isyyslomaa.

24.9.2014...Pikkuhiljaa lähestyy 4kk ikä ja tuntuu siltä kuin synnärillä olosta olisi ikuisuus. 4kk on mahtunut kaikenlaista ja on ollut hienoa päästä seuraamaan päivittäistä kehitystä. Vielä pari viikon pätkää isyyslomaa pitämättä ja toivottavasti osuvat sellaiseen kohtaan, että pääsee näkemään ensimmäiset askeleet.

"Nomppu" on maailman positiivisin, iloisin ja nauravaisin tapaus. Poika herää aamulla hymy huulilla ja nukahtaa illalla naurusta kikattaen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti