tiistai 21. huhtikuuta 2015

Uistimien ja perhojen hankinta


Eilen piti Ikeasta lähteä hakemaan Nompulle syöttytuolia ja sellainen saatiinkin, mutta eikös samalla reissulla tullut eksyttyä myös motonetin kalastus osastolle :)
Mukaan tarttui vähän kaikenlaista siimanpäässä uitettavaa. Mukaan tarttui myös pari heittoperhoa ja muttamia tavallisia perhoja. Ideana niiden ostossa oli mallin saaminen omien tekemiseen. Ostin myös jigipäitä 3, 5 ja 7 grammaisia. Vielä tarvitsee hommata perhonsidolta sarja josta saa kaikki muut tarpeelliset tarvikkeet perhojen tekoon. Jigipäitä ostin sen takia, että ideana olisi tehdä omia liitsejä.

Toivottavasti tulevana viikonloppuna on aikaa käydä kokeilemassa heittoperhoja. Ennen kun ei ole tullut kalastettua heittoperholla eikä tavallisellakaan. Kiinnostavaa olisikin kuulla jos jollain on kokemusta heittoperhoista ja vinkeistä tuleeko niillä millaisista paikoista kalaa? Seisovasta vai virtaavasta vedestä.

Maxximus Predator tail-or 30 gramman haukivaappu on uusikokemus itselleni. Aiemmin on käytössä ollut pelkkiä vaappuja tai jigejä muttei niiden yhdistelmää. Saa nähdä ovatka hauet yhtä innoissaan vaapusta kuin minä.Wataya leech lajitelma sisälsi 4 perhoa.


Eumerin SpinTube natural on Suomessa suunniteltu ja käsityönä tehty heittoperho. Perho on suunniteltu ahvenen, kuhan ja taimenen vapakalastukseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti