maanantai 20. huhtikuuta 2015

Vaelluskenkien testausta

Sunnuntai aamu alkoi rauhallisesti perheen kanssa tv:stä pikkukakkosta katsellessa :) Ilma ulkona vaikutti lupaavalta, auringonpaiste ja lämpötila heti aamulla lähempänä +10 astetta.

Eilen tosiaan tuli vaelluskengät ostettua ja vaikka pohjoisen reissuun on vielä muutama kuukausi niin pakko kenkiä on alkaa käyttämään, että muokkautuvat reissuksi jalkaa ja saa tuntumaa tuleeko hiertymiä jne.

Lenkkikaverina perheessä on pari vuotias labradorinnoutaja Manta. Puolenpäivän paikkeilla vaelluskengät jalkaan, koira autoon ja matka kohti metsää jossa koira saisi purkaa energiaa ja juosta vapaana. Ensituntuma kenkiin oli hyvä. Pitkien varsien ansiosta tuntuivat todella tukevilta. Tunnin metsässä olon aikana tuli käveltyä epätasaisten kallioiden, puunrunkojen, hiekkakasojen ym. päällä ja tuntui, että kengillä olisi voinut kiivetä vaikka seinää pitkin. Joku kerta pitää vielä testata kenkien vedenpitävyyttä. Kengissä tosin luki made in China, joten en tiedä kuinka laadukkaasti kengät ovat tehty, mutta itselleni riittää että kestäisivät pohjoisen reissun. Kaikki sen jälkein kestävyys ja kenkien käyttöikä ovat vain plussaa!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti