tiistai 24. helmikuuta 2015

Ruokaa, ruokaa, ruokaa...

Klo 23.00 ja välipalan aika. Yöksi jää vielä lounas ja iltapala tai millä sitä nyt kutsuisi jos syö 05.00 aikaan :)

Toinen dieettipäivä tosiaan menossa ja fiilikset edelleen hyvät. Aamu lähti käyntiin taas lenkin merkeissä samalla reittivalinnalla kuin eilenkin eli n. 5km pätkällä. Lenkit olen vetänyt heti herättyäni tyhjällä vatsalla ja lenkin jälkeen syönyt aamupalan ja juonut aamukahvit samalla.

Syödä tässä dieetissä ainakin saa. Jos en noudattaisi dieettiä niin monena kertana ei tulisi syötyä niin paljon kuin nyt pitää. Tosin ruuat aterioillakin olisi varmaan sisällöltään hiukan erilaisia kuin nyt ovat. Niin tai näin niin uskotaan fiksumpia siinä mikä on hyvästä ja mikä ei.

Iltapäivällä tuli tehtyä myös varsinainen treeni. Itselläni on ollut ja oli edelleenkin ajatuksena ennen treeniä se, ettei kotitreenit ole raskaita. Varsinkaan jos ne tehdään ilman painoja. Toisin kävi jo kesken treenin. Pakko se oli vaan myöntää, että kyllä kotitreeneilläkin itsensä väsytetyksi saa.

Ruokia tarvitsee tehdä monia päivässä ja erilaisia kuin muu perhesyö. Iso kiitos kuuluu rakkaalle avopuolisolleni joka on valmistanut myös ruokia ja on ollut mukana tsemppaamassa ja katsomassa että liikkeet tulee suoritettua oikein. Alkuvaiheessa ollaan vasta mutta toivottavasti loppuaika menee yhtä hyvin. Toivottavasti monilla jotka ovat dieettaamassa tai treenikaudella löytyy joku perheenjäsen/ystävä jolta tsemppausta saa niinäkin päivinä kun tuntuu siltä ettei mikään kiinnosta.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti