lauantai 21. helmikuuta 2015

SuperDieetti 2015

Noniin. Alkaa olemaan se aika vuodesta kun pitää päästä talven rasvakerroksesta eroon :) Tuli osallistuttua FitFarmin kautta SuperDieetti 2015 nettivalmennukseen. Pudotettavaa/kiinteytettävää löytyy jonkin verran. Pituus 176 cm ja paino n. 75 kg, joten juurikaan ylipainoa ei ole mutta joitakin kiloja paino saisi pudota ja muutenkin kiinteytyä. Avopuoliso lupasi maksaa haaveilemastani tatuoinnista osan jos saan 6 viikon aikana pudotettua 9 kiloa tämän hetkisestä painosta. Tulevana maanantaina alkaa dieetti ja treenit. Tänään käyty kaupassa ostamassa jääkaappi täyteen kaikkea terveellistä ruokaa. Ohjelma sisältää paljon aerobista ja salitreeniä ja tarkoituksena ottaa kuva ennen dieetin alkua ja 6 viikon päästä ja laittaa tänne blogiin.

Saa nähdä mitä tulemaan pitää. Pakko kirjoittaa asiasta myös tänne blogiin julkisesti, koska itselläni paha tapa monista asioista että kiinnostuu kaikesta todella helposti, mutta alku huuman jälkeen innostus lopahtaa. Joten kyselkää perään jos ei lähes päivittäin bloggauksia kuulu.

Viimeksi lupailin kirjoitella pilkkimisestä, mutta täällä länsi-suomessa monessa paikassa ei ole edes jäitä ja osassa missä on niin on polviin asti vettä kun on kelit vaihdellu aika paljon. Loppu viikosta lämpömittari näytti jopa +4 astetta ja autotiet olivat aivan kuivia.  Toivotaan, että päästään vielä pilkkimään tänä talvena.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti