perjantai 27. helmikuuta 2015

Dieettipäivä 5

Viides dieettipäivä alkoi salitreenillä

Dieettipäivää 5 eletään. Fiilis dieettiin viiden päivän jälkeen on edelleen hyvä. Edes mieletön vedenjuonnin määrä ei ole saanut pääkipua aikaan. 

Klo 07:00 yövuoron jälkeen suoraan salille jossa pieni treeni. Täytyy todeta ettei ole jatkossa fiksuin tapa mennä valvotun päivän ja siihen perään tehdyn yövuoron jälkeen salille. Ensimmäiset laitteet, toistot ja sarjat jaksoi tehdä hyvällä temmolla, mutta sen jälkeen uni alkoi painaa silmää :( Jatkossa salitreenit pakko ajoittaa päivälle tai iltaan.

Kohta viikko menty dieettiä ja alkaa pikuhiljaan tulemaan rutiini ruokien sun muiden tekemiseen. Ensimmäiset päivät meni siihen, että valmisti ateriat ennen ruokailua. Aamulla tulee otettua jääkaapista ruoka-aineet joita tarvitsisi myös muilla päivän aterioilla. Näin olleen aamuisin tulee valmistettua päivät muutkin ateriat jo valmiiksi. 

Sunnuntai aamua odotellessa! Silloin pääsee ottamaan painon ja muutkin mitat. Tarkoituksena ottaa viikottain mitat/paino seuraavista kohdista: hauis, rinta, vatsa, vyötärö, reisi ja pohje. Exceliin olen tehnyt pohjan johon laitan luvut, niin on helppo seurata myös graafisesti tuloksia, joka on mielestäni selkeä ja havainnollinen tapa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti