perjantai 17. heinäkuuta 2015

Action kameran osto

Keskiviikkona oli herätys klo 04:00. Siitä kahvin keittoon ja muu perhe herättämään. Aamutoimet tehtyä auto lähti mynämäeltä koht Tuuria klo 05:00. Perillä Tuurissa oltiin noin 08:30. Ei oltu ihan ensimmäisiä, mutta eipä autoja paljon ollut vielä siihen aikaan.

Matkalla Tuuriin

Myös Tuurin miljoona tivolissa tuli käytyä. Kaikille alle 13 vuotiaille tivoli oli ilmainen.
Tuurista tuli ostettua paljon kaikenlaista, kalastustarvikkeita, paistinpannu, kodin sisustusjuttuja ym. Uistimia tuli ostettua reilulla sadalla eurolla, Uistimet valikoitus lähinnä lohen, taimenen ja harjuksen kalastukseen.

Tuurista ostamiani Bete lottoja. 

Ennen tuuriin lähtöä mieli oli tehnyt action kameraa. Lähinnä sen takia, että saisi lapissa kuvattua kalastusvideoita, mutta niinkuin vähän manasin aikaisemmin niin pohjoisen reissu peruuntui kaverista johtuen :( Itse olin odottanut sitä kovasti ja tehnyt hankintoja jo monen sadan euron edestä reissua varten. Onneksi mm. teltalle on muutenkin käyttöä esim. lasten kanssa siinä yöpyessä.

Nyt on suunnitteilla muutaman päivän kalastusreissu Merikarvialle. Merikarvian joesta pitäisi tulla lohta, kirjolohta, taimenta harjusta sekä siikaa. Tai ei reissu sen enempää suunniteilla ole vaan on toteutumassa, mutta telttamajoitus on vaihtumassa mökkimajoitukseksi ja pari kyselyä mökeistä on nyt menossa.

Action kameroita olisi myös tuurissa ollut, mutta puhelimella tuli tehtyä hinavertailua ja Sonyn HDR-AS20 joka olisi maksanut tuurissa 199€ oli nyt Anttilassa tarjouksessa 165€, johon tuli mukaan myös rannekiinnike ja 8gigan muistikortti. Ei muuta kuin soittamaan Tampereen Anttilaan, että onko heillä niitä hyllyssä. Myyjä sanoi niitä olevan hyllyssä muutaman ja lupasi varata yhden. Reilu 200km ajomatka ja oltiin Anttilassa, josta mukaan tarttui kyseinen action kamera.

Paluumatkalla poikettiin Tampereen Anttilassa. Mukaan tarrui Sonyn action kamera hdr-as20.
Paketissa mukana oli vain rannekiinnite, joten värkkäsin itse kiinnitteekkeen lippikseen.

Nyt tultiin viettämään viikoksi lomaa vanhempieni mökille, jossa tarkoitus on lähinnä vain kalastaa 7v poikani kanssa. Ja tottakai testata action kameraa ja kuvata kalastusvideoita ja julkaista ne jossain jos ovat kelpo materiaalia :)


Myös hauille piti tuliaisia ostaa.
Kalastamaan lähdössä hankkimaan videomateriaalia. Toivottavastikatsomisen arvoista matskua saadaan kasaan!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti