tiistai 7. heinäkuuta 2015

Vajaa viikko vielä ja sitten lomaaa!!

Viikko vielä töitä jonka jälkeen kolmen viikon kesäloma. Kalastus on jäänyt aika olemattomaksi tässä viimeisen kuukauden aikana. Yötyö on ollut hieman väsyttävää viime viikkoina ja päivisin heräämisen jälkeen on halunnut viettää aikaa perheen kanssa ja katsoa miten poika kasvaa ja oppii uusia asioita.

Ihmeempiä kesäloma suunnitelmia ei ole tiedossa. Varmaan heti ensimmäisellä lomaviikolla tulee lähdettyä Tuurin kyläkauppaan ostoksille. Ja viimeisellä lomaviikolla onkin edessä kalastusreissu lappiin. Paljon on tavaraa ostettu reissua varten, mutta paljon on vielä ostamattakin. Nettiä on selailtu jo kuukausi kaupalla ja myöskin suunniteltu osittain reittiä ja paikkoja joissa kalassa olisi tarkoitus käydä. Voi olla, että kaloille tulee paljon kilohintaa :) Tosin maisemathan jo lapin reissun kokemus antavat jo reissulta paljon ja tuskin viikon reissulla niin huono tuuri käy ettei yhtään kalaa saa.

Myös Volvo V50 tuli vaihdettua pari viikkoa sitten vuoden 2010 Renault Grand Sceniciin. Perheessä on myös toinen 7-paikkainen auto, mutta siinä ei ole ilmastointia ja ainakin viime viikolla ilmastointi oli tarpeellinen. Ainakin vielä ollut autoon tyytyväinen, tosin jälkikäteen mietittynä ei mustan värinen auto ollut ehkä se parhain värivalinta lian näkyvyyden suhteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti