tiistai 14. heinäkuuta 2015

Kalareissu vaakalaudalla

Nyt on kesäloman ensimmäinen päivä takana ja kolme viikkoa edessä. Renault ollut pari viikkoa käytössä ja vielä on ainakin ihan hyvät fiilikset ranskalaisesta. Tänään auto sai tummennukset laseihin. Takalaseisin laitettiin 5% kalvot raisiossa MM-tuningissa. Aiemminkin olen käyttänyt autoa heillä tummennettavana. Mielestäni heillä on edulliset hinnat ja kalvoituksen saa muutamassa tunniissa. Renaultin tummennukset tuli maksamaan 220€. 

Ylenmpi kuva ilman tummennuksia ja alemmassa kuvassa 5% tummennukset. Muuttaa auton ilmettä ihan kivasti. Lämpö heiijastuu pois ja suodattaa haitallista UV-säteilyä.

Ylempi kuva ilman tummennuksia. Alemmassa kuvassa tummennukset ja takaoven lasissa on vielä auton oma tummennusverho paikoillaan. Vaikka ulkoa päin tummennus näyttää aika mustalta niin sisältä päin näkee hyvin ulos.


Viikolla 31 oli suunnitelmissa lähteä lappiin kalareissulle. Nyt reissu on kuitenkin hieman epävarmalla pohjalla, koska kaveri kenen kanssa reissuun piti lähteä ei olekaan varma voiko lähteä. Ärsyttävä epävarmuus ilmassa ja varsinkin kun itse olen lähdössä perheeni kanssa tulevana keskiviikkona Tuuriin josta tarkoitus olisi hankkia kaikki loput tarvikkeet joihin menee suunnilleen vielä 500 euroa. Toivottavasti sitä ennen tietää toteutuuko reissu vai ei.

Varasuunnitelma kuitenkin on siltä varalta, että lapin reissu peruuntuu. Jos reissu peruuntuu niin suuntana on sitten Merikarvia. Merikarvian joessa on myös lohta, taimenta ja harjusta. Merikarvialta mökki muutamaksi päiväksi vuokraan ja kalastamaan. Jos tämä kakkosvaihtoehto toteutuu niin sinne pystyn myös ottamaan 7-vuotiaan poikani kalastamaan. Lapin reissu olisi vielä tänä vuonna voinut olla hieman raskas. Varsinkin kun itse en ole ollut koskaan lapissa niin ei osaa sanoa reissun raskaudesta oikeastaan mitään. No päivä tai kaksi vielä niin ollaan viisaampia siinä, että kumpi reissuista toteutuu.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti