torstai 5. maaliskuuta 2015

Dieetin aikaisia kiusauksiaPuolitoista viikkoa dieettiä takana. Vielä ei ainakaan ruokavalio ole pistänyt vastaan. En ole koskaan ollut makean perään joten sellaista himoa ei ole vieläkään iskenyt. Perheessä muut ovat välillä syöneet grillimakkaraa eikä senkään tuoksu ole tehnyt kiusaa. Ainoa mitä on välillä ehkä tehnyt mieli on ollut ”saunakalja” vaikkei meillä edes saunaakaan ole :)

Muutosta on ainakin omasta mielestä tapahtunut. Ainakin vireystila on parantunut. Niinkuin aiemmin taisin bloggauksessa mainita niin vaa’an numerot ovat vain lukuja. Itselleni tärkeämpää on se, että itselläni on hyvä olla ja kehtaan olla kesäisin mm. ilman paitaa paikassa jossa muitakin on.  Mittanauha, peilikuva ovat vaakaa tärkeämpiä tuloksen kertojia. Toki ainahan on plussaa jos ne kilotkin vähenee.

Reilun viikon jälkeen eivät ateria kootkaan ole enää tuottaneet tuskaa. Ennemminkin aterioiden välissä on saattanut olla jo nälkä :( Joka on välillä laittanut miettimään, että dieetin aikana kun tottuu valtavaan määrään ruokaa niin miten 6 viikon jälkeen jatkaa. Muun perheen kannalta todella kurjaa jos isällä on joka aterialla erit ruuat kuin muilla. Toki 4,5 viikkoa vielä FitFarmin SuperDieettiä edessä joten annetaan mennä täysillä eikä mietitä sen jälkeistä elämää vielä. Oli ruokavalio mikä tahansa niin aion pitää jatkossa huolen ettei ylinmääräistä löysyyttä ja vatsamakkaroita pääse kertymään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti