perjantai 6. maaliskuuta 2015

Väsyttää, v....taa ja tuntuu ettei paino putoa...

Paska päivä takana vaikkei hyvin mennyt koko viikkokaan. Tänään oli tarkoituksena vetää aerobinen + salitreeni mutta toisin kuitenkin kävi. Yövuoron jälkeen kotiin ja hetkeksi nukkumaan. Herättyäni kello 13 paikkeilla nousin aamukahvin keittoon. Hetken jaksoin sohvalla istua ja yrittää herätä kunnolla, mutta väsymys ei vaan mennyt ohi vaan oli pakko laittaa hetkeksi silmät kiinni. Muu perhe tuli kotiin noin 18 paikkeilla ja herättivät. Väsymys ei ollut näilläkään unilla ohi mennyt mutta pakko sitä oli hereillä yrittää pysyä ettei koko seuraava yö mene valvomiseksi. 

Nyt yhdeksän jälkeen alkaa olemaan pirteä olo mutta parempi se on tänään nukkua hyvin ja vetää viikonloppuna ja ensviikolla tehokkaat treenit kuin tänään olla salilla puoliksi nukkuen. Koko viikon väsytti lähes päivittäin mikä ei ole normaalia itselleni koska yleensä tulen todella vähillä unilla toimeen. Viikolla oli vielä pientä flunssaa joka saattaa olla syyllinen väsymykseen. Yhtenä tekijänä saattaa myös olla se, että melkein 2 dieetti viikkoa takana. Onko energia vaan lopussa tai sitten dieetin aikana harrastama liikunnan ja ulkoilun määrä on alkanut väsyttää. Turha kuitenkaan mitään selityksiä on sille hakea miksei treenit ole kulkenut loppuviikosta hyvin. Toivotavasti tämä nukkumispäivä on ladannut akkuja tarpeeksi.


Missä vika?!?

Olotila on tosiaan tuollainen kuin bloggauksen aihekin! Tarkalleen olen dieettiä noudattanut, mutta puolessa välissä viikkoa ja loppuviikosta oli sellainen olo ettei tämän viikon dieettaus ole tuonut minkäänlaisia tuloksia kilojen kuin vatsalta lähtevien senttienkään suhteen. Tosin 1/3 osa dieetistä vasta takana, joten ihmeellisiä tuloksia en voi odottaa koska lähtöpaino ei ollut mikään järin suuri. Tiedän ettei 6 viikon treenaus tuo vielä haluttuja tuloksia vaan kyse on toivottavasti koko loppu elämän jatkuvasta elämäntaparemontista. 


Tuleva punnitus

Sunnuntai aamulla jälleen punnitus ja mittojen ottaminen. Toivottavasti edes pieni muutos parempaan on tapahtunut. Pienikin pudotus auttaa jaksamaan ja tsemppaa seuraavaan viikkoon ja uusiin treeneihin toisin kuin se jos kahden viikon jälkeen paino olisi edes vähän noussut. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti