perjantai 20. maaliskuuta 2015

Veneen ostoa

Venettä tuli myös alkuviikosta käytyä katsomassa mökillä. Tämän hetkisen veneen moottori temppuili jo viime syksynä aavistuksen eikä nytkään toiminut. Välttämättä ei koneessa isoa vikaa ole, mutta itselläni ei aika ja mielenkiinto riitä sen tutkimiseen ja mahdolliseen korjaukseen. Eikä paljoa siihen rahaakaan viitsi kiinni laittaa koska kone on -80/-90 luvun vaihteesta. 

Eikös sitä illalla ajautunut koneen kanssa nettivene.com sivustolle veneitä katsomaan. Muutamia varteen otettavia veneitä sieltä löytyi ja yhtä käytiin katsomassakin seuraavana päivänä, mutta pari tuntia liian myöhässä. Vene oli muutaman tunnin aikaisemmin ostanut joku muu. Niin tätä mun tuuria!

Muutaman muunkin liikkeen veneitä tuli katsottua netistä ja tänään olin turussa katsomassa niitä. Tarkoituksena oli käydä tänään myös katsomassa netistä löytämääni parasta vaihtoehtoa, mutta liikkeessä sanottiin veneen olevan muualla säilytyksessä. Huomiseksi ovat kuulemma saaneet kyseisen veneen liikkeeseen, joten heti aamukahvin jälkeen auto nokka kohti turkua! :)

Itse käytän venettä pääsääntöisesti kalastukseen, mutta muitakin kriteereitä sen piti täyttää. Veneen piti olla sellainen joka jaksaa vetää suksia perässään ja kyytiin pitää mahtua myös koko perhe jos ja kun ollaan menossa johonkin ajelulle. Huomenna sitten asiasta lisää ja jospa olisi vaikka laittaa jo kyseisestä veneestä kuva jos sattuu lähtemään mukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti